Несъмнено през днешния ден ни очаква най-интригуващият двубой от началото

...
 Несъмнено през днешния ден ни очаква най-интригуващият двубой от началото
Коментари Харесай

Кирьос: Малцина играят на толкова високо ниво като мен, знам как да победя Медведев отново

 

Несъмнено през днешния ден ни чака най-интригуващият дуел от началото на тазгодишния US Open, защото един против различен ще се изправят Даниил Медведев и Ник Кирьос. Двамата ще премерят сили между тях за повторно в границите на по-малко от месец, откакто се срещнаха още веднъж на Мастърса в Монреал, където австралиецът надви в три сета. Днес международният №1 разполага с опция да вземе реванш, само че финалистът от Уимбълдън е безапелационен, че знае по какъв начин да му се опълчи и да реализира още един триумф над топ поставения в схемата.

" Искам да играя на най-големите игрища пред милиони хора по целия свят. Това е мястото, където желая да бъда; за тези възможности тренирам. Знам, че доста хора не желаят да съумея, че ненавиждат моята игра, метода, по който върша нещата. Същевременно аз съм единственият австралиец, останал в схемата при мъжете. Тази история се повтаря всякога, буквално на всеки един шампионат от Големия шлем.

Винаги черпя мотивация от отрицателните мнения, от хората в детството, които ми се подиграваха. Не желая да не помни всички тези неща, които хората споделят по мой адрес. Винаги излизам на корта с тази мисъл. Искам да съм в праймтайма, желая да бъда на огромния екран и всички тези хора да гледат до каква степен съм стигнал.

Знам каква е вярната тактичност, с цел да победя Медведев. Независимо дали ще печеля, или ще изгубя, ще бъда благополучен, че съм играл по тъкмо този метод. Нивото ми на игра е задоволително положително сега и знам, че имам положителни шансове. Мисля, че сега са малко на брой играчите, които играят на по-високо равнище от мен или даже на същото. 

Повечето тенисисти застават от другата страна на мрежата против Медведев без особена религия, че могат да реализират победа. Аз обаче несъмнено съм от тези, които имат късмет. Знаейки метода, по който играя сега, без подозрение разполагам с шансове да го победя още веднъж ", съобщи Кирьос. 

Източник: FirstSportz

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР